🇫🇮 Spurdomarket Suomi

Spurdomarket URL

http://spurdofko7cjad7o.onion

Date: 21, May, 2024

Status: Active

Spurdomarket Alternative URL (mirror)

http://spurdornzmxjakk4.onion

Date: 21, May, 2024

Status: Active

ItemDescription
NameSpurdo market / Spurdomarket
StatusUp and Running
EscrowYes
MultisigNo
Main Onion URLspurdorzxbtmm6qljixcrlxjhrwusn6ui3bxb6wwxjg4jch4dxxuscad.onion
LanguageFinnish
Active Listings108

Päivitys: Koska 13 huhtikuu 2021, Spurdo Market hyväksyy Monero (XMR).

Spurdomarket twitter

Spurdomarket Registration page

Mikä on Spurdomarket?


Jotkut kokeneet tummat net-käyttäjät saattavat muistaa Suomen Marketplace nimeltä Sipulimarket. Kun se suljettiin joulukuussa 2020, Spurdo-markkinat syntyivät paikkansa ja toimiva vaihtoehtona Silkkitielle. Heti kun Silkkitie oli poissa, valtava määrä potentiaalisia asiakkaita, jotka pyrkivät hankkimaan laittomat tuotteet, jätettiin vartioimatta, ja se oli vain ajan kysymys, kunnes joku tarttui tähän tilaisuuteen. Vaikka Spurdomarket tarjoaa palvelua ensisijaisesti Skandinavian markkinoille, eikä sitä voida luetella merkittävimpien teollisuuden pelaajien kesken, sillä se on varmasti temppuja hihoissaan ja ansaitsee asianmukaisen ja oikeudenmukaisen tarkastelun.

 

Miten Spurdomarket toimii?

Spurdomarkin lopullinen ominaisuus tekee siitä ainutlaatuisen sekä positiivisissa että negatiivisissa tavoissa. Suuressa osassa sivusto on rakennettu paikallisyhteisölle. Siksi sen ulkoasu on suomen kielellä. Foorumi tarjoaa englanninkielistä versiota (tai versiota mihinkään muuhun kieleen), vaikka jotkin toimittajat tarjoavat kuvauksia ja merkittäviä yksityiskohtia englanniksi.

Toisaalta se tuottaa runsaasti haittoja sekä myyjille että ostajille. Sinun täytyy tuntea suomalaisia ​​tai viettää paljon aikaa kääntää kaikki tarvittavat tiedot. Toisaalta se suojaa yhteisöä huijareilta ja muilta epärehellisiltä yksilöiltä, ​​koska vain jakelijat ja asiakkaat, joilla on vakavia aikomuksia, olisi innokas käyttämään paljon vaivaa.

Toinen tärkeä toimenpide, joka Spurdomarket toteuttaa suojella käyttäjien yksityisyyttä, soveltaa escrow-järjestelmää. Tämä tarkoittaa, että markkinapaikka tallentaa varojasi ja siirtää sen myyjälle vain silloin, kun sopimus on viimeistelty. Tämä mekanismi varmistaa, että petoksia ei ole sitoutunut ostajille tai myyjille. Lisäksi tämä järjestelmä merkitsee täydellistä nimettömyyttä, koska asianosaisten välillä ei ole suoraa viestintää. Kaikki riidat ratkaistaan ​​Spurdomarkin kautta vakiintuneen politiikan mukaisesti, joka vallitsee toimittajien sääntöjä näistä asioista, jos ristiriitaisuuksia.

Tilaus- ja toimitusprosessit ovat riittävän suoraviivaisia ​​ilman tarpeettomia komplikaatioita:

Ostaja ostaa kohteen
Myyjä toimittaa sen 72 tunnin kuluessa (jos tilaus ei ole merkitty lähetettynä tämän ajan kuluessa, järjestelmä peruuttaa sen automaattisesti ja ostaja saa hyvityksen)
Kun asiakas vastaanottaa tilauksen, sopimus voidaan viimeistellä
Jos viivästyminen tai muut ennakoimattomat olosuhteet ovat, ostaja voi laajentaa tilausta
Jos valituksia on, asiakas voi aloittaa riidan, mutta se on tehtävä manuaalisesti 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä, muuten ostos viimeistellään automaattisesti.

Mitä Spurdo Market tarjoaa?

Verkkosivun muotoilu on yksinkertainen ja intuitiivinen, kaikki tärkeimmät luokat on esitetty luettelon muodossa, voit avata sen, jonka sinun on tutkittava tarjotut kohteet. Sekä muilla pimeällä web-markkinapaikalla suurin osa Spurdomarket-tuotevalikoimasta näyttää huumeita. Jotkin digitaaliset kohteet ja pankkitiedot ovat kuitenkin ostettavissa. Spurdomarketissa löydät seuraavat luokat:

Doping (suorituskyky huumeet)
Stimulaattorit
Opiaate
Bentsodiatsepiinit
Kannabis
Dissostiiviset lääkkeet
Empathogeenit (entratageenit)
Psykedeeliset lääkkeet
Muut (digitaaliset tavarat, debit / luottokorttitiedot jne.).

TÄRKEÄ!

Tietenkin, kuten mikä tahansa muu yritys, joka ymmärtää, että avain menestykseen ansaitsee asiakkaiden uskollisuutta, joten he tulevat takaisin, Spurdomarket arvostaa mainettaan ja haluaa tulla luotettavana alustan. Siksi se asettaa tiettyjä rajoituksia sellaisten tarjoustyyppeihin, jotka sallitaan julkaistavaksi. Luettelo tuotteista ja palveluista, jotka ovat kiellettyjä verkkosivuilla, sisältää:

Ampuma-aseet
Lapsipornografia
Prostituutio
Murhata.

Toisin kuin monet muut suuret tummat nettomarkkinat, myyvät fentanyyliä tai vastaavia aineita, ei ole tabu of Spurdomarket, joka saattaa nousta joitakin huolenaiheita.

Yritykset, jotka toimivat syvällä web ymmärtävät yksityisyyden tärkeyden. Siksi, jos paljastat henkilökohtaisia ​​tietoja muista ihmisistä (sitoutuvat), saat kiellystä yhteisöstä.

Yksi suurimmista eduista Spurdomarket on sen hinnat. Tällä sivustolla löydät todella halvimmat tuotteet ja palvelut, koska monet heidän tarjouksistaan ​​ovat rajalliset Suomen markkinoille. Tästä näkökulmasta käännöstyöt voivat todella maksaa.

Kuinka pitää se turvallisena

On selvää, että pimeä nettomarkkinapaikka tarkoittaa parhaiten taata asiakkaiden yksityisyyden ja turvallisuuden. Sen mielessä Spurdomarket käyttää useita ominaisuuksia varmistaakseen, että kaikki sopimukset ovat turvallisia ja täysin nimettömiä. Esimerkiksi sitä voi käyttää vain Tor Browserin kautta.

HUOMIO

Sovelletuista turvatoimista huolimatta olisi järkevää ottaa lisää varotoimia, koska kaikki tietävät, että on parempi olla turvallinen kuin pahoillani. Seuraavassa on muutamia vaiheita, jotka haluat tehdä ennen markkinapaikkaa:

Sammuta JavaScript (Valinnat → Yksityisyys ja turvallisuus → Turvallisuus taso → Valitse “Safest”)
Käytä Dark Web Businessin omistettu järjestelmä tai virtuaalikone (VM)
Asenna turvalliset käyttöjärjestelmät, kuten hännät (https://tails.boum.org/) tai whonix (https://www.whotonix.org/)
Säilytä melko hyvä yksityisyys (PGP) -näppäimet omalle järjestelmälle / VM: ssä
Älä sekoita syvää web-toimintaa rento selaus
Käytä VPN: tä liikenteen suojaamiseksi varsinkin jos olet yhteydessä julkiseen Wi-Fi-hotspottiin.

Yhteenvetona

Kaiken kaikkiaan Spurdomarket ei voi estää suuria alan toimijoita, mutta sen paikallinen luonne antaa sen erityisistä eduista, jotka tekevät siitä todella erottua. Sillä ei ole vaikuttavaa tuotevalikoimaa, mutta sen alhaiset hinnat ja tuottoisat tarjoukset näyttävät erittäin houkuttelevalta. Turvallisuuden ja yksityisyyden suhteen tuntuu luotettavalta. Silti ei ole mitään tietoa siitä, onko se täytäntöön PGP tai 2FA (2 tekijän todennus). Se ei tue multisigia tai FE (viimeistellään aikaisin) vaihtoehto, mutta Escrow-järjestelmä on vakiintunut standardi tällä alalla. Kyvyttömyys ymmärtää suomen kielen voi aiheuttaa joitain vaikeuksia, mutta se tarkoittaa myös, että varjoiset käyttäjät pidättäytyisivät siihen. Kaiken kaikkiaan Spudomarketissa on monia näkökulmia ja ansaitsee tunnustuksen.

Kuka on Spurdo?

Alun perin Spurdo SPÄRDE on huonosti piirretty luonne, joka perustuu Pedobearin sprite-kuvaan. Se alkoi alun perin suomalaisessa kuvakuvan Kuvalautassa pilkkaamaan uusia tulokkaita, jotka usein tulvivat sivuston hackneyed repostsilla, yksi päämateriaaleista pedobearista. Hahmo on karkeasti piirretty tarkoitukseen ja mukana kuvatekstit, jotka kirjoittivat ja tyylitetään kaikissa korkissa.

sipulitorionion (so, sipulitori market means onion market)

sipulimarket – onion market

tor osoitetor url (address)

suomalaiset tor sivut Finnish Tor pages

tor sivustotTor Sites

uusi sipulinew Onion url